Jetske Kers

Jetske Kers

Jetske Kers is sinds maart 2014 werkzaam bij ons kantoor. Zij is begonnen als jurist en sinds 2015 is zij werkzaam als advocaat. Jetske heeft gestudeerd aan de Universiteit van Groningen en is in 2012 afgestudeerd in de richting privaatrecht. Na haar studie is zij werkzaam geweest bij een juridisch advieskantoor voor MKB-ondernemers waar zij zich voornamelijk heeft bezig gehouden met vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht.

Naast haar voorliefde voor het arbeidsrecht houdt zij zich ook veelvuldig bezig met zaken die betrekking hebben op het personen- en familierecht. Tijdens haar studie heeft Jetske zich verdiept in het personen- en familierecht, meer in het bijzonder heeft zij onderzoek gedaan naar de (rechts)positie van het kind binnen het echtscheidingsrecht. Thans behandelt zij diverse zaken op het gebied van het personen- en familierecht waaronder maar niet uitsluitend: echtscheidingszaken, geschillen met betrekking tot omgang en gezag, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Jetske is oplossingsgericht, communicatief vaardig en stelt hoge eisen aan haarzelf om voor haar klanten het beste uit een zaak te halen.

Jetske is hoofdzakelijk werkzaam vanuit onze vestiging in Haarlem. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om met haar een afspraak te maken bij onze vestiging in Amsterdam. Jetske Kers is bereikbaar via telefoonnummer 023 – 531 10 77 of per e-mail kers@oass.nl.