Tugce Çaylak

Tugce Çaylak heeft een brede interesse en is ambitieus. Na het succesvol afronden van haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Maastricht University is Tugce gaan specialiseren in de rechtsgebieden Strafrecht en Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar master vertrok zij naar Engeland, waar zij aan de University of Sheffield rechten heeft gestudeerd.


Gedurende haar studie heeft Tugce als werkstudent bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam ervaring opgedaan in de financiële fraudepraktijk alsmede in het intellectuele eigendomsrecht en privacy. Ook heeft Tugce ervaring opgedaan bij het Openbaar Ministerie, het Kabinet rechter-commissaris en een advocatenkantoor in Limburg. Tugce is altijd een bezige bij geweest.


Tugce is in 2020 begonnen als jurist bij Oass Advocaten en is in 2021 beëdigd als advocaat. Zij voert een brede advies- en procespraktijk en staat zowel particulieren als ondernemers bij. De diversiteit brengt het beste in Tugce naar boven.


Tugce communiceert helder en is zeer leergierig. Zij is een echte teamplayer en geeft niet vlug op. Zij gaat tot het uiterste om alles uit een zaak te halen. Ze deinst niet terug voor lastige vraagstukken en probeert deze op een creatieve manier op te lossen. Het belang van een cliënt staat voor haar altijd op nummer 1.


Tugce is bereikbaar via telefoonnummer 023-5311077 of per e-mail caylak@oass.nl.

Wat cliënten over Tugce zeggen
Blogartikelen geplaatst door Tugce Çaylak
left-arrow
right-arrow
Blogartikelen geplaatst door Tugce Çaylak