Marise Eckhart

Marise Eckhart is in 2014 afgestudeerd. Binnen de Rechtsgeleerdheid heeft zij zowel een Master Privaatrecht als een Master Arbeidsrecht behaald.


Marise is sinds 2009 werkzaam geweest op twee andere advocatenkantoren. Eerst als juridisch medewerker, later als procesjurist en sinds 2018 als advocaat. Vanaf 2021 is zij als advocaat verbonden aan Oass Advocaten.


Marise heeft de afgelopen jaren (proces)ervaring opgedaan op verschillende rechtsgebieden binnen de civiele rechtspraktijk, waaronder het arbeidsrecht, het verbintenissenrecht en het huurrecht. Daarnaast heeft zij veel bestuursrechtelijke zaken op het gebied van sociale zekerheid behandeld.


Marise is een bevlogen advocaat die snel de vinger op de gevoelige plek weet te leggen. Zij kan met haar analytische denkvermogen en kennis van het recht een dossier scherp doorgronden. Van Marise kunt u verwachten dat zij betrokken is en voor u het best haalbare resultaat wil bereiken.


In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staan de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Burgerlijk recht, Arbeidsrecht, Huurrecht, Sociaal Zekerheidsrecht. Deze registratie verplicht Marise elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Marise is bereikbaar via telefoonnummer 023 – 531 10 77 of per e-mail eckhart@oass.nl.