Laura Mons

Laura Mons is een gedreven en analytisch sterke advocaat. Zij bijt zich graag vast in juridisch complexe zaken. Laura zorgt ervoor dat een cliënt goed begrijpt in welke (juridische) situatie hij zich bevindt en wat de mogelijke paden zijn om te bewandelen. De belangen van cliënten worden optimaal behartigd door haar.


Laura is sinds 2012 advocaat en sinds 2018 mediator. Zij heeft een master Strafrecht en een master Privaatrecht (met nadruk op het personen- en familierecht). Laura Mons heeft zich als advocaat en mediator toegelegd op het personen- en familierecht. Laura Mons helpt haar cliënten in de moeilijke situaties die echtscheiding, zorgregelingen met kinderen, alimentatie enzovoort met zich mee kunnen brengen.


Daarnaast houdt zij zich ook nog bezig met de algemene civiele praktijk waarin een grote diversiteit aan rechtsproblemen voorbij komen. De combinatie van die werkzaamheden maakt dat zij een frisse blik houdt op de zaken die zij behandelt en de cliënt goed kan adviseren over de te bewandelen wegen. Laura is in staat de kern van een (juridisch) probleem snel te doorgronden en om adequaat de juiste route naar een oplossing te kiezen.


U kunt Laura Mons bereiken via 023 – 531 10 77 of mons@oass.nl.


Specialisatie:

- De postacademische leergang Personen- en Familierecht (vFAS)

Wat cliënten over Laura zeggen