Jetske Kers

Jetske is advocaat en mediator. Zij is proactief, betrokken en oplossingsgericht. Jetske is specialist binnen het familierecht, waar zij complexe kwesties doortastend oplost. De veelzijdigheid, maatschappelijke betrokkenheid en de dynamische en financiële aspecten van dit rechtsgebied spreken haar erg aan. Zij gaat tot het uiterste om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.


Voordat zij in 2014 de overstap naar Oass Advocaten heeft gemaakt, is zij werkzaam geweest voor een juridisch advieskantoor voor MKB-ondernemers. Daar heeft zij ondernemers geadviseerd over allerhande vraagstukken binnen het ondernemings- en arbeidsrecht. De daar opgebouwde kennis, ook op financieel gebied, maken Jetske breed inzetbaar en stellen haar in staat om pragmatische oplossingen aan te dragen voor ingewikkelde problemen.


In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staan de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Personen- en Familierecht. Deze registratie verplicht Jetske elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


U kunt Jetske bereiken op 023-5311077 of kers@oass.nl.


Specialisaties:

- leergang echtscheidingsrecht (Magna Charta, 2018)

- aspirant lid van de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS, 2019)

Wat cliënten over Jetske zeggen