Hilde Schouten

Hilde is advocaat en mediator. Zij heeft veel kennis en ervaring in het familierecht. Hilde doorziet snel welke belangen in het geschil een rol spelen. Zij zal je informeren over oplossingen die haalbaar en houdbaar zijn.


Als advocaat in het familierecht zal Hilde altijd kijken of er ruimte is om in overleg met de andere partij tot een oplossing te komen. Zij is voorstander van overleg, simpelweg omdat je dan zelf het resultaat bepaalt en je uiting geeft aan het belang van een goede verstandhouding. Hilde kan als advocaat-mediator optreden voor partijen samen of als eigen advocaat in een gesprek met de andere partij met eigen advocaat.


Blijkt overleg niet (meer) mogelijk, dan zal een keuze voor procederen gemaakt moeten worden om een beslissing van de rechter te krijgen. Overleg is mooi, maar soms zit het er gewoon (nog) niet in. Hilde zal op papier en ter zitting jouw standpunt met verve naar voren brengen en verdedigen.


In 2000 is Hilde beëdigd als advocaat en sinds 2006 is zij tevens mediator (MfN-geregistreerd).


In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Hilde het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Personen- en Familierecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Door de ervaring en de specialisatieopleidingen van de advocaten, kunt u bij Oass Advocaten de meest complexe zaken neerleggen, ook als deze een internationaal karakter hebben.


U kunt haar bereiken op 023-5311077 of schouten@oass.nl.

Blogartikelen geplaatst door Hilde Schouten
left-arrow
right-arrow
Blogartikelen geplaatst door Hilde Schouten