Hayrettin Temel

Hayri Temel is een betrokken advocaat. Dit komt in uiting in de communicatie en begeleiding die hij cliënten biedt. Hij biedt op een laagdrempelige wijze hoogwaardige diensten. Hayri heeft zowel de master Privaatrecht als Fiscaal recht gevolgd, waardoor hij een brede basis heeft gelegd. Sinds november 2016 is hij aangesloten bij Oass Advocaten.


Hayri staat particulieren en ondernemers bij op verschillende rechtsgebieden; zoals onder meer ondernemingsrecht, huurrecht, contractenrecht en arbeidsrecht. Hij adviseert, onderhandelt en procedeert. Daarnaast is Hayri maatschappelijk betrokken en komt hij elke week in een aantal verenigingen in Haarlem om een (kosteloos) juridisch spreekuur te houden.


In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staan de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Huurrecht en Sociaal-zekerheidsrecht. Deze registratie verplicht Hayri elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


U kunt Hayri bereiken op 023 - 531 10 77 of per e-mail temel@oass.nl. Het is mogelijk om met hem in het Turks of Engels te communiceren.

Wat cliënten over Hayrettin zeggen