Hans Kappé

Hans Kappé heeft ruim 20 jaar geleden de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar de advocatuur. Hans heeft een brede juridische kennis en kan zaken snel doorgronden.


Aanvankelijk was Hans vooral werkzaam op het gebied van arbeids-, verbintenissen-, horeca- en vastgoedrecht. Nog steeds is Hans actief op deze gebieden maar hij is gaandeweg zijn terrein gaan verbreden naar het (internationale) familie- en erfrecht. Ook binnen deze rechtsgebieden adviseert en procedeert Hans over alle voorkomende kwesties. Gezien zijn achtergrond wordt Hans vaak benaderd door ondernemers die te maken krijgen met vraagstukken op die rechtsgebieden maar ook particulieren staat Hans veelvuldig bij.


In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staan de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Erfrecht en Personen- en Familierecht. Deze registratie verplicht Hans elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


U kunt Hans bereiken op 020 – 261 76 44 of via kappe@oass.nl.


Specialisaties:

- Familierecht en Mediation (vFAS)

- Onroerend Goedrecht (Grotius)

- Erfrecht (vFAS)

Blogartikelen geplaatst door Hans
left-arrow
right-arrow
Blogartikelen geplaatst door Hans