Fenna Teuben-Oass

Fenna Teuben-Oass is sinds 2007 advocaat. Zij is samen met Ali Oass managing partner van kantoor. Fenna heeft een brede juridische basis met een master civiel recht, strafrecht en internationaal fiscaalrecht. Bovendien heeft zij nog specialisatieopleidingen gevolgd.


Fenna staat particulieren en ondernemers bij op verschillende rechtsgebieden. De nadruk in haar praktijk ligt op dit moment op het contractenrecht, arbeidsrecht en personen- en familierecht.


Fenna is creatief, analytisch en oplossingsgericht. Als advocaat heeft zij veel profijt bij deze vaardigheden. Fenna haar interesses zijn veelzijdig. Zij is daarom in staat om complexe (juridische) situaties snel en goed de doorgronden. Ook is zij creatief in het vinden en creëren van oplossingen.


In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staan de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk, Arbeidsrecht en Strafrecht. Deze registratie verplicht Fenna elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


U kunt haar bereiken op 023-5311077 of teuben@oass.nl.


Specialisaties:

• Postacademische opleiding Arbeidsrecht (Grotius, 2012)

• Postacademische opleiding Contractenrecht (Magna Charta, 2017)

Wat cliënten over Fenna zeggen
Blogartikelen geplaatst door Fenna