Ali Oass

Ali Oass is sinds 2006 advocaat. Hij is de oprichter van het kantoor en managing partner. Sinds 2006 is het kantoor langzaam uitgegroeid naar het kantoor wat het nu is. Een kantoor waar kwaliteit, betrokkenheid en daadkracht centraal staan.


Een ondernemer is Ali altijd al geweest. Hij heeft zijn studie Nederlands recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam met zijn focus op het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht. Ali is niet alleen advocaat, maar ook is hij als trainer betrokken bij de opleiding van de Orde van Advocaten van startende advocaten.


Ali weet als geen ander hoe het is om een ondernemer te zijn. Hij weet waar u tegenaan kunt lopen en ook hoe u het kunt oplossen. Of beter nog, kunt voorkomen. De helicopterview van Ali is moeilijk te evenaren.


U kunt bij hem terecht voor advies, maar ook om voor u te onderhandelen of te procederen.


In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staan de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht, Huurrecht, Strafrecht en Verbintenissenrecht. Deze registratie verplicht Ali elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


U kunt Ali bereiken op 023-5311077 of oass@oass.nl

Wat cliënten over Ali zeggen
Blogartikelen geplaatst door Ali
left-arrow
right-arrow
Blogartikelen geplaatst door Ali