Kom je ons team versterken?

Werken of stage lopen bij Oass

Oass Advocaten als werkgever/stageplek

Oass Advocaten is een groeiend advocatenkantoor met vestigingen in Haarlem, Amsterdam en Purmerend. Wij zijn een informeel advocatenkantoor waarbij professionaliteit hoog in het vaandel staat. Oass Advocaten biedt een evenwicht tussen zakelijke en persoonlijke ambities. Zelfontplooiing en een eigen verantwoordelijkheid zijn hierbij onontbeerlijk. Wij verwachten van onze mensen niet alleen een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening, maar (net zo belangrijk) een collegiale instelling.

De mensen bij Oass

Het kantoor vormt een hechte groep vanaf het secretariaat tot en met de advocaten. Met elkaar vormen we een team dat zeer succesvol werkt. Iedere schakel in de keten is van belang. We doen het samen!

Vacature

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacature. Indien dit in de toekomst anders is, dan zullen wij hierover informatie plaatsen op deze webpagina

Stage

​Wij bieden plek aan MBO/HBO/WO stagiaires op ons kantoor. Omdat wij het belangrijk vinden om iedere stagiaire voldoende aandacht en begeleiding te geven, zijn de plekken beperkt. Het is dan ook wenselijk om vroegtijdig met ons in contact te treden indien je een stage bij ons op kantoor zou willen lopen.

Oass Advocaten als werkgever/stageplek

Oass Advocaten is een groeiend advocatenkantoor met vestigingen in Haarlem, Amsterdam en Purmerend. Wij zijn een informeel advocatenkantoor waarbij professionaliteit hoog in het vaandel staat. Oass Advocaten biedt een evenwicht tussen zakelijke en persoonlijke ambities. Zelfontplooiing en een eigen verantwoordelijkheid zijn hierbij onontbeerlijk. Wij verwachten van onze mensen niet alleen een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening, maar (net zo belangrijk) een collegiale instelling. .

De mensen bij Oass

Het kantoor vormt een hechte groep vanaf het secretariaat tot en met de advocaten. Met elkaar vormen we een team dat zeer succesvol werkt. Iedere schakel in de keten is van belang. We doen het samen! .

Vacature

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacature. Indien dit in de toekomst anders is, dan zullen wij hierover informatie plaatsen op deze webpagina .

Stage

​Wij bieden plek aan MBO/HBO/WO stagiaires op ons kantoor. Omdat wij het belangrijk vinden om iedere stagiaire voldoende aandacht en begeleiding te geven, zijn de plekken beperkt. Het is dan ook wenselijk om vroegtijdig met ons in contact te treden indien je een stage bij ons op kantoor zou willen lopen.  .