Kom werken bij Oass Advocaten

Werken bij een bijzonder kantoor.

De cultuur binnen Oass Advocaten

Oass Advocaten is een groeiend advocatenkantoor met vestigingen in Haarlem, Amsterdam en Purmerend. Wij zijn een informeel advocatenkantoor waarbij professionaliteit hoog in het vaandel staat. Oass Advocaten biedt een evenwicht tussen zakelijke en persoonlijke ambities. Zelfontplooiing en een eigen verantwoordelijkheid is hierbij onontbeerlijk. Wij verwachten van onze mensen niet alleen een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening, maar (net zo belangrijk) een collegiale instelling

Sterk team

Het kantoor vormt een hechte groep vanaf het secretariaat tot en met de advocaten. Met elkaar vormen we een team dat zeer succesvol werkt. Iedere schakel in de keten is van belang. We doen het samen.

Advocaat(-stagiair) en/of medewerkers secretariaat

Oass Advocaten is met regelmaat op zoek naar nieuwe mensen die passen binnen ons team. Herken je jezelf in ons profiel en ben je stressbestendig? Neem dan even telefonisch contact (023-5311 077) op om te informeren of er een vacature is.

Stagiaire

Oass Advocaten vindt het belangrijk om stagiaires een goede stageplek te bieden waar zij veel kunnen leren (zowel MBO, HBO als WO). Wij zijn een gecertificeerd stagebedrijf (ECABO-leerbedrijf). Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Salima Taabouni (023-5311077 of taabouni@oass.nl).

De cultuur binnen Oass Advocaten

Oass Advocaten is een groeiend advocatenkantoor met vestigingen in Haarlem, Amsterdam en Purmerend. Wij zijn een informeel advocatenkantoor waarbij professionaliteit hoog in het vaandel staat. Oass Advocaten biedt een evenwicht tussen zakelijke en persoonlijke ambities. Zelfontplooiing en een eigen verantwoordelijkheid is hierbij onontbeerlijk. Wij verwachten van onze mensen niet alleen een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening, maar (net zo belangrijk) een collegiale instelling .

Sterk team

Het kantoor vormt een hechte groep vanaf het secretariaat tot en met de advocaten. Met elkaar vormen we een team dat zeer succesvol werkt. Iedere schakel in de keten is van belang. We doen het samen. .

Advocaat(-stagiair) en/of medewerkers secretariaat

Oass Advocaten is met regelmaat op zoek naar nieuwe mensen die passen binnen ons team. Herken je jezelf in ons profiel en ben je stressbestendig? Neem dan even telefonisch contact (023-5311 077) op om te informeren of er een vacature is.  .

Stagiaire

Oass Advocaten vindt het belangrijk om stagiaires een goede stageplek te bieden waar zij veel kunnen leren (zowel MBO, HBO als WO). Wij zijn een gecertificeerd stagebedrijf (ECABO-leerbedrijf). Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Salima Taabouni (023-5311077 of taabouni@oass.nl).  .