Nieuwe vestiging Oass Advocaten

Nieuwe vestiging Oass Advocaten!! Naast de kantoren in Amsterdam en Haarlem, zijn wij nu ook gevestigd in Purmerend! Martijn van Rooij en Ellen Zwart zijn werkzaam op het kantoor in het centrum van Purmerend aan de welbekende Koemarkt.

Vanaf heden heeft Oass Advocaten ook een spreekuur op de locatie te Purmerend aan de Koemarkt 53 B (1441 DB). U bent van harte welkom op maandag tussen 17.00 en 19.00 uur. Oass Advocaten te Purmerend is telefonisch te bereiken op nummer 0299-242034.

Er zijn twee advocaten die voornamelijk op de vestiging in Purmerend aanwezig zullen zijn, namelijk Martijn van Rooij en Ellen Zwart. Maar op afspraak is het ook mogelijk om met de andere advocaten een bespreking in Purmerend te voeren.

Om u alvast kort kennis te laten maken met de advocaten die vooral in Purmerend aanwezig zullen zijn. Martijn houdt zich bezig met de familie- jeugd- en strafrechtpraktijk. Hij heeft de specialisatieopleiding strafrecht afgerond en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA). Naast commune zaken behandelt Martijn ook complexe strafzaken.

Ellen is werkzaam op de volgende rechtsgebieden: asielrecht, regulier vreemdelingenrecht, jeugdrecht en strafrecht. Zij behandelt ook bijstandszaken en VOG-zaken (Verklaring Omtrent Gedrag). Ellen is lid van de specialistenvereniging migratierecht advocaten (SVMA), de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV), de Vereniging Asieladvocaten & -Juristen Nederland (VAJN) en de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (NVJA)

Purmerend

Terug naar overzicht